KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Osiągnięcia

W naszym przedszkolu staramy się, aby dzieci miały możliwość rozwijania swoich pasji i zainteresowań. W tym celu m.in. dajemy dzieciom możliwość uczestnictwa w różnorodnych konkursach między przedszkolnych, akcjach edukacyjnych czy projektach. Rozwijamy w ten sposób zainteresowanie artystyczne, sportowe i przyrodnicze, a dzięki możliwościom występów publicznych dzieci nabierają odporności emocjonalnej oraz kształtują umiejętności kulturalnego zachowania się. Spotkania konkursowe dają również możliwości integracji środowisk przedszkolnych.

Poniżej prezentujemy Państwu dyplomy zdobyte przez naszych wychowanków.

Poza konkursami, w których udział biorą nasi wychowankowie uczestniczymy w projektach i szkoleniach, które skierowane są do nauczycieli i pozostałych pracowników przedszkola. Celem tych działań jest ustawiczne poszerzanie wiedzy i kompetencji, kontynuowanie dobrych praktyk oraz poprawa funkcjonowania przedszkola.

Poniżej prezentujemy Państwu zdobyte przez nas certyfikaty: