KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Rada Pedagogiczna

Katarzyna Jaworska

mgr Katarzyna Jaworska - nauczyciel mianowany, wychowawca grupy Hula Hop

Anna Wierzbicka

mgr Anna Wierzbicka - nauczyciel dyplomowany, wychowawca grupy Hula Hop

mgr Magdalena Głowacka - nauczyciel kontraktowy, wychowawca grupy Hula Hop

mgr Magdalena Lewicka - nauczyciel mianowany, wychowawca grupy Ele Mele

Kinga Jurczyk

01.09.2019

Kinga Jurczyk

01.09.2019

mgr Kinga Jurczyk - nauczyciel mianowany, wychowawca grupy Ta Dam

Katarzyna Jabłońska

mgr Katarzyna Jabłońska - logopeda, nauczyciel dyplomowany.

Paulina Sarba

01.09.2019
Paulina Sarba

Paulina Sarba

01.09.2019

mgr Paulina Sarba, nauczyciel kontraktowy, pedagog korekcyjny, terapeuta SI

Sylwia Chojecka

mgr Sylwia Chojecka - nauczyciel mianowany, wychowawca grupy Ele Mele

Bożena Różanowska

mgr Bożena Różanowska - nauczyciel mianowany, wychowawca grupy Esy Floresy.

Agnieszka Bardadyn

mgr Agnieszka Bardadyn - nauczyciel dyplomowany, wychowawca grupy Esy Floresy.

Dorota Łosiowska - Zawada

mgr Dorota Łosiwoska - Zawada - dyrektor, nauczyciel dyplomowany.

Administracja i obsługa

Grzegorz Darnowski - pracownik do prac ciężkich

Daniel Knedler

01.09.2019
Daniel Knedler

Daniel Knedler

01.09.2019

Daniel Knedler - konserwator

Joanna Sikorska - pomoc kucharki

Ewa Szudrowicz

01.09.2019
Ewa Szudrowicz

Ewa Szudrowicz

01.09.2019

Ewa Szudrowicz - kucharka

Beata Wyrzykowska - pracownik obsługi grupa IV

Anna Wojciechowska

Anna Wojciechowska - pracownik obsługi grupa III

Beata Mostkiewicz

Beata Mostkiewicz - pracownik obsługi grupa II

Barbara Korpikiewicz - pracownik obsługi w grupie I

Barbara Sokołowska

Barbara Sokołowska - pomoc nauczyciela w grupie I

Joanna Hryciak

01.09.2019
Joanna Hryciak

Joanna Hryciak

01.09.2019

Joanna Hryciak - kierownik gospodarczy

Specjaliści